А тези форуми, не са ли за това да си помагаме..???????????
Известие
Collapse
No announcement yet.
Некоректен "колега" във форума! asensi alfista
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениезатова пазаруваш от колеги, а не от маскирани автоморги от които е и по-скъпо на всичкото отгоре. асенси съм го питал за някои неща и цените са му малко по-нагоре ама изглежда има клиентела.
не знам как си повярвал че това не е гнило. то си личи. следващия път търси от колеги. моето старо гърне го разкарах за 10лв колкото да не е без пари а една точка ръжда нямаше, както и съм купувал части в отлично състояние почти на минимална цена.
Знаеш ли колко външно здрави издухали гърнета съм виждал. Изобщо знаеш ли как се установява състоянието на едно гърне?
Не ми отговаряй, знам че не знаеш."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеКолев, какво разбираш под "колеги"? Тук има коректни и не дотам. Както има приятели и псевдо
не някой прикрит търговец правещ бизнес във форума, ама иначе най-големия алфист се пише.
ето примерно наскоро питам VFTI за масло. едно че обясни всичко подробно, но ми каза и от къде мога да купя същото което той предлага за да спестя от доставка. е, купих си от него и беше пратил и готина лепенка, да напишеш кога е сменено и да я лепнеш при двигателя
Първоначално публикувано от aleck Покажи съобщениеА тези форуми, не са ли за това да си помагаме..???????????
---------- Post added at 09:26 ---------- Previous post was at 09:23 ----------
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеИ защо някой би сменил здраво гърне.
Знаеш ли колко външно здрави издухали гърнета съм виждал. Изобщо знаеш ли как се установява състоянието на едно гърне?
Не ми отговаряй, знам че не знаеш.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениечовек на който са му останали части в гаража или мазата и предпочита да ги разкара щото така или иначе няма да ги ползва пък и ще помогне на колега със същия автомобил.
не някой прикрит търговец правещ бизнес във форума, ама иначе най-големия алфист се пише.
ето примерно наскоро питам VFTI за масло. едно че обясни всичко подробно, но ми каза и от къде мога да купя същото което той предлага за да спестя от доставка. е, купих си от него и беше пратил и готина лепенка, да напишеш кога е сменено и да я лепнеш при двигателя
специално тоя изглежда не е щото виждаш че хората със знания и опит не пишат. тука е място за бизнес и общи приказки.
---------- Post added at 09:26 ---------- Previous post was at 09:23 ----------
щото прасчо при мен всичко след катализатора е един модул което са 2 гърнета. задното е капут, но средното беше ок. смених си целия модул, а здравото гърне свърши работа на колега. айде марш у блатото.
Явно не знаеш, че задното гърне не е нужо да се подменя при споменатата от теб операция. Та се зачудих, при коя подмяна някой би сменил здраво задно гърне? Освен, ако не иска да си слага модерен, пръдлив и звучен изпускател, което бих допуснал за теб."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеСтрува ми се, че темата е за задно гърне.
Явно не знаеш, че задното гърне не е нужо да се подменя при споменатата от теб операция. Та се зачудих, при коя подмяна някой би сменил здраво задно гърне? Освен, ако не иска да си слага модерен, пръдлив и звучен изпускател, което бих допуснал за теб.
за тези които искат да знаят- гърнетата обикновено гният отвътре навън и/или по заварките, особено ако са допълнително правени. тоест ако външно има каквито и да е следи от гниене-вътре са тотална леш и мястото им е в контейнера.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеза тези които искат да знаят- гърнетата обикновено гният отвътре навън и/или по заварките, особено ако са допълнително правени. тоест ако външно има каквито и да е следи от гниене-вътре са тотална леш и мястото им е в контейнера.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеМожем да поспорим по това твърдение доста.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеха, намерил кой да обяснява за генерациите. това кой с какви гърнета кара, си е негова работа. какъв си ти че да слагаш етикети на хората
за тези които искат да знаят- гърнетата обикновено гният отвътре навън и/или по заварките, особено ако са допълнително правени. тоест ако външно има каквито и да е следи от гниене-вътре са тотална леш и мястото им е в контейнера.
Понякога се чудя защо нямам необходимото самочувствие да участвам активно в техническите раздели.
Просто имам реална себеоценка и знам докъде ми се простират познанията, но ти просто каза тотална глупост.
---------- Post added at 09:03 ---------- Previous post was at 09:02 ----------
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениене можем да спорим щото знам какво ще ми кажеш и ще се съглася с теб, но дори да убедиш човека че ръждата е само външна, това нещо просто няма търговски вид, следователно и стойност.
Къв търговски вид за втора употреба бре, ти нещо тотално изпуши. Лустросването е за джамбазите, тук защо трябва да го прилагаме?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениене можем да спорим щото знам какво ще ми кажеш и ще се съглася с теб, но дори да убедиш човека че ръждата е само външна, това нещо просто няма търговски вид, следователно и стойност.
п.с. Прасчо ме изпреварил... .Last edited by Доко; d.m.y г., 11:11.
Comment
-
както е приказката- "на харизан кон,зъбите се не гледат" , ама тоя не е такъв
с радост ще чета съветите ти по технически проблеми
---------- Post added at 11:10 ---------- Previous post was at 11:08 ----------
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеЗначи по твоята логика ако продавача го бе зачистил с една шкурка и сделката е реалност, колегата е на далаверка с едно супер здраво гърне което има страхотен търговски вид и естествено нямаше да пусне темата и ние нямаше да си пишем тук.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениекакто е приказката- "на харизан кон,зъбите се не гледат" , ама тоя не е такъв
с радост ще чета съветите ти по технически проблеми
---------- Post added at 11:10 ---------- Previous post was at 11:08 ----------
не,казвам ти че на такова гърне не може да му искаш пари. имаше един колега който продаваше ръждив оригинален ремус. сигурно още си е негов- това като пример.
Мисля, че започна да се чудиш как да се отплетеш от плетеницата, в която сам влезе.
Казах, че не пиша активно в техническите, защото имам усещане за себеоценка. Препоръчвам ти и ти да направиш своята."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
не,казвам ти че на такова гърне не може да му искаш пари. .
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеВсяко нещо си има цена.
Мисля, че започна да се чудиш как да се отплетеш от плетеницата, в която сам влезе.
Казах, че не пиша активно в техническите, защото имам усещане за себеоценка. Препоръчвам ти и ти да направиш своята.
---------- Post added at 11:27 ---------- Previous post was at 11:24 ----------
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеМоже да му искаш много, но тук вече сме в материята на търговията където цената на една стока е толкова, колкото някой плати за нея.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениепрепоръката си я задръж. не изпитвам желание някой да ме оценява хеле пък да ме напътства. още повече че нито знаеш аз кой и какъв съм, нито аз теб. а и целта ти е просто да се заяждаш за фън
---------- Post added at 11:27 ---------- Previous post was at 11:24 ----------
ми очевидно цената не е 40лв. ако го беше получил без пари - нито щеше да го монтира, нито щеше да е недоволен. това гърне е неспасяемо по всички параграфи и мястото му е в контейнера.
Не се заяждам, просто не искам да заблудиш колегите.
За гърнето е важно състоянието на пълнежа."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment